Schoonheidsbehandeling

Mooier bij eefje

In onze salon bieden we jou een compleet behandelpakket!
Wij helpen je graag met het MOOIER maken van je haar en huid!

Om je look compleet is ook één van onze favoriete behandelingen make-up! We werken met het mooie Italiaanse merk 'Karaja' en bieden een complete make-up lijn, ook voor thuisgebruik. Wil je tips voor je huid- en haarverzorging? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een goed advies is geheel vrijblijvend.

Kortom bij ons ben je van harte welkom! Zowel dames, heren en kinderen. We ontvangen je graag in een gezellige en ontspannen sfeer.

Een kopje koffie of thee staat klaar!
Hopelijk tot snel.

Eefje, Elske en Nadieh

Het team

Schoonheidsbehandeling

EEFJE

Mijn naam is Eefje, als eigenaresse ben ik in 2011 begonnen met mijn salon "Mooier bij Eefje". Na het volgen van de beroepsopleidingen als haarstyliste en schoonheidsspecialiste heb ik veel werkervaring opgedaan in verschillende haar- en beautysalons.

Daarna werd het tijd om voor mezelf te starten. Ook behaalde ik in deze periode mijn diploma als  visagiste en werd het plaatje compleet!

In 2017 is mijn zoontje Noah geboren en ben ik parttime gaan werken. Met mijn collega's Elske en Nadieh vormen we nu een heel fijn team.

Het leukste aan ons vak vind ik toch echt wel het totaalplaatje! Iemand weer stralend de deur uit laten gaan met een leuke coupe en het liefst nog met een mooie make-up. Ook om de klant even dat momentje van ontspanning te geven in de salon, dat geeft me een heel goed gevoel!

Ik ben er op dinsdag en woensdag van 9u tot 18u en op vrijdag en zaterdag van 9u tot 12u.
Hopelijk zien we je snel! 

Schoonheidsbehandeling

ELSKE

Mijn naam is Elske en ik woon in Reusel. Na 19 jaar gewerkt te hebben in verschillende salons in de Kempen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Daarom ben ik in november 2020 als haarstyliste aan de slag gegaan bij 'Mooier bij Eefje'.

Ik vind het erg leuk om klanten te voorzien van een mooie coupe, met daarbij een eerlijk en passend advies. Veel voldoening krijg ik als iedereen zich mooi voelt en met een fijn gevoel de salon verlaat.

Ik ben er op dinsdag en donderdag en kun je overdag niet, dan sta ik donderdagavond ook voor jullie klaar!

Hopelijk tot snel in de salon!

Schoonheidsbehandeling

NADIEH

Mijn naam is Nadieh en ook ik woon in het mooie Reusel. De afgelopen 5 jaar heb ik veel werkervaring op gedaan in salons hier in de buurt, maar ik was toe aan iets nieuws met wat meer uitdaging. Daarom ga ik vanaf nu bij ' Mooier bij Eefje' aan de slag als haarstyliste en visagiste.

Ik krijg zelf een voldaan gevoel als klanten met een coupe de kapsalon verlaten waar ze zelf ook weer helemaal vrolijk van worden. Ook bruidjes en hun entourage mogen laten stralen op “hun” dag vind ik geweldig!

Ik ben er op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Hopelijk tot snel in de salon!

Supplies